Scortisoara vine mai ales din Sri Lanka , se foloseste la sosuri și prajituri, batoanele de scortisoara sunt mult mai aromate decat praful
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Scortisoara vine mai ales din Sri Lanka , se foloseste la sosuri și prajituri, batoanele de scortisoara sunt mult mai aromate decat praful
Pentru a obtine o cantitate mai mare de zeama, lamaile trebuie lasate la temperature camerei, iar inainte de a fi stoarse, acestea se vor rula pe o suprafata tare de cateva ori, apasandu-le usor (...)
Fructele cu samburi se pastreaza în frigider o saptamana (...)
Mancarea afumata se goleste repede continutul într-un vas curat fara sa folosesti ustensile (...)
Vinetele vor capata un gust mai bun daca dupa ce le-ai tocat și nu ai pus inca uleiul, adaugi un galbenus de ou crud (...)
Legumele verzi se fierb intodeauna în apa sarata care a dat 2-3 clocote, în timpul fierberii, vasul trebuie sa ramana acoperit, e o conditie obligatorie pentru ca legumele sa ramana verzi la culoare și sa-si pastreze gustul nealterat (...)
Pentru a fierbe lintea, trebuie sa folositi de patru ori mai multa cantitate de apa decat linte (...)