Hakarl este un aliment gasit în general în Islanda care este obtinut prin eviscerarea unui rechin pelerin și fermentarea carnii
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie, Oceane Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Hakarl este un aliment gasit în general în Islanda care este obtinut prin eviscerarea unui rechin pelerin și fermentarea carnii
Daca ceapa a inghetat, se lasa acolo sa se dezghete, fara a schimba temperatura (...)
Inghetata preparata în casa nu va avea cristale de gheata daca adaugi în compozitie cateva picaturi de zeama de lamaie (...)
Zaharul, faina, orezul, au proprietatea de a “imprumuta” mirosurile altor produse (...)
Porumbul proaspat pentru a-si pastra culoarea și a nu se intarii trebuie fiert în apa cu putin zahar și unt iar la finalul fierberii se adauga o lingurita de zeama de lamaie (...)
Din cap, urechi, cozi, picioare se fac raciturile (...)
Pentru a nu se lipi de aluat formele cu care sa taie aluatul: stelute, semilune, ovaluri trebuie de fiecare data inmuiate în faina (...)