Fierberea legumelor în aburi inmoaie celuloza acestora mai bine, iar pierderile în vitamina C sunt mai mici
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Fierberea legumelor în aburi inmoaie celuloza acestora mai bine, iar pierderile în vitamina C sunt mai mici
Pentru fierberea în apa, se creste temperatura treptat sau se introduc alimentele în apa clocotita de la inceput (...)
In orice aluat de prajitura care se prepara din mai multe oua, unul dintre ele poate fi inlocuit cu 1 lingura de smantana, de lapte, sau sifon (...)
Daca vreti ca salamul sa reziste mai multa vreme la frigider inveliti-l în totalitate într-o foita de aluminiu pentru menaj (...)
Ciorbele sunt mult mai gustoase daca în loc sa punem legumele sa fiarba impreuna cu carnea, le radem și le calim inainte în putin ulei (...)
Cand bateti carnea pentru snitele sau fripturi, fundul de lemn sa nu fie uscat, pentru ca absoarbe tot sucul, umeziti-l putin, inainte de a-l intrebuinta (...)
Galbenusurile pentru dres se freaca mai intii cu sare și apa (...)