Pentru a nu se arde partea de sus a checului trebuie acoperit cu o foaie de hartie umeda
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pentru a nu se arde partea de sus a checului trebuie acoperit cu o foaie de hartie umeda
Pentru un gust proaspat și consistent al mancarii incalzeste farfuriile inainte de a servi mancarurile calde și racestele inainte de a le servi pe cele reci (...)
Prazul se conserva în nisip, ingropat pe jumatate, cu frunzele în sus, în lungul peretelui (...)
Ouale bune de consumat pot fi verificate prin scufundarea lor în apa (...)
Pentru a pastra cateva zile albusurile de ou, turnati deasupra cateva picaturi de apa (...)
Pentru a pastra galbenusul pentru mai mult timp, trebuie pus într-un recipient, acoperit cu apa și pastrat la frigider (...)
Daca sosul este prea deschis la culoare, se adauga 1 lingurita de zahar, putina faina, se rumenesc impreuna (...)