Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-25113


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


galaxy

Frisca batuta cu zahar, intrebuintata la torturi și la prajituri, trebuie bine scursa inainte de a fi folosita, deoarece zerul pe care il lasa strica atat gustul, cat și forma prajiturii

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • forest

    Bucătărie-26833

    Castravetii raman mai multa vreme proaspeti daca ii varati cu codita în apa, cam un sfert din castravete trebuie sa fie acoperit, apa trebuie schimbata zilnic (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • heartbreak

    Bucătărie-27929

    Cel mai mare cornet cu inghetata din lume a fost pregatit în Marea Britanie, la Gloucester, în 2012 (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • ship

    Bucătărie-18054

    Sarea trebuie adaugata la sfarsit atunci cand gatiti linte, deoarece lintea fierbe mai greu în combinatie cu aceasta (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • book

    Bucătărie-19832

    Pentru a neutraliza gustul de arsura a laptelui care se prinde la fiert trebuie presarat peste el un deget de sare (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • checkmate

    Bucătărie-29806

    Pentru a gati o friptura de pui la cuptor suculenta, crocanta trebuie sa se aseze în cuptor, la sfarsitul prepararii, un vas cu apa fierbinte (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • book

    Bucătărie-20849

    Daca pui în compozitia glazurilor o lingura de iaurt, aceastea nu vor plesnii cand se racesc (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi