Carnea mai scumpa cum ar fi ceafa, cotletul, muschiuletul, pulpa dezosata, este folosita pentru prepararea fripturilor, a gratarelor
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Carnea mai scumpa cum ar fi ceafa, cotletul, muschiuletul, pulpa dezosata, este folosita pentru prepararea fripturilor, a gratarelor
Taieteii, macaroanele, pastele fainoase nu se mai prind de vasul în care fierb daca se adauga 2 linguri de ulei la fiet (...)
Pentru a vopsi oua patate, acestea trebuie fierte inainte apoi se lasa sa se raceasca dupa care în solutia de vopsit se toarna o lingurita de ulei și se scufunda oul în vopsea (...)
Daca sunt puse fructele necoapte într-o punga de hartie impreuna cu un mar se va grabi procesul de coacere (...)
Cel mai mare preparat pe care il poti gasi vreodata într-un meniu este… camila la rotisor (...)
Atunci cand sunt gatite, legumele inghetate în congelator trebuie puse direct în apa clocotita pentru a-si pastra valorile nutritive, nu le dezghetati, deci, inainte de a le prepara (...)
Carnea mai scumpa cum ar fi ceafa, cotletul, muschiuletul, pulpa dezosata, este folosita pentru prepararea fripturilor, a gratarelor (...)