Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-25085


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


abstract

Pastele fainoase pentru salate nu se fierb mult, se strecoara, se stropesc cu putin ulei, se amesteca bine

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • sunset

    Bucătărie-30398

    Ouale proaspete se pastreaza în frigider pana la 30 de zile, iar cele fierte maxim 10 zile (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • write

    Bucătărie-22891

    Pentru a-si pastra culoarea verde, fasolea pastai și mazarea verde se fierb în vase cu capac, adaugandu-se în apa un varf de cutit de bicarbonat de sodiu (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • sunset

    Bucătărie-20683

    Sosul rezultat din tava în care s-a facut friptura se strecoara, se adauga putina apa, bulion (pasta de rosii), eventual putin vin, condimente, se mai lasa sa clocotesca putin, se poate pune și 1 lingura de zahar, pentru un aspect stralucitor (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • fire and water

    Bucătărie-15293

    Puteti curata mai usor cartofii daca-i frecati cu sare grunjoasa intrun servetel (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • peacock feathers

    Bucătărie-17270

    Viata verdeturilor este destul de scurta, iar pentru a le pastra cat mai mult timp trebuie spelate bine, sterse cu un prosop uscat, impaturate într-un servetel de hartie și abia apoi sa le puse la frigider (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • fiction

    Bucătărie-15600

    Daca salata de varza este prea sarata, se adauga 2 mere rase, sau taiate în cubulete mici (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi