Eschimosii si-au facut propria lor inghetata, numita akutaq, din grasime de ren, foca sau elan
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Eschimosii si-au facut propria lor inghetata, numita akutaq, din grasime de ren, foca sau elan
Ciorbele se “dreg” cu galbenus, smantana, verdeata tocata marunt, care se adauga inainte de a fi servita mancarea la masa (...)
Se spune ca berea ideala trebuie sa fie rece, amara și sa nu faca mai mult de doua degete de spuma. Dar ce ati spune despre o bere care se mananca intinsa pe paine (...)
Daca ciorba este prea sarata trebuie pus în ciorba un cubulet de zahar pana cand incepe sa se topeasca,cand trebuie scos, procedura se repeta de cateva ori, inlocuind cubuletul de zahar pana scade salinitatea ciorbei (...)
Piureul de cartofi dobandeste un gust excelent daca atunci cand e gata, adaugati în el 2-3 linguri de frisca (...)
Sparanghelul contine cantitati mari de acid folic și de triptofan (...)
Mahmureala de dupa un chef se rezolva consumand un ceai concentrat de menta (...)