Otetul de vin alb este unul dintre cele mai folosite tipuri de otet
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Otetul de vin alb este unul dintre cele mai folosite tipuri de otet
Preparatul Kasessuppe, în original, este o reteta traditionala germana, desi exista și varianta veche romaneasca, supa de porumb și branza (...)
Inainte de a fi batuta, frisca se tine doua ore la gheata (...)
Ceapa folosita pentru salate isi pierde iuteala daca inainte de a prepara salata, se taie sub forma de pestisori și se freca cu putina sare (...)
Una dintre cele mai ciudate mancaruri din lume, dar o delicatesa în China și Thailanda, este supa de liliac (...)
Nuca folosita la cozonaci și prajituri isi mareste volumul și isi pierde gustul amarui daca este oparita inainte de a fi utilizata (...)
Oaie în gelatina se prepara prin jupuirea capului unei oi și se fierbe pana cand carnea devine moale, dupa care se toaca, se pune din nou în zeama și se lasa la racit (...)