Uleiul de nuca are o aroma destul de puternica, ceea ce il face perfect pentru sosuri de salate
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Uleiul de nuca are o aroma destul de puternica, ceea ce il face perfect pentru sosuri de salate
Muraturile care au inceput sa faca floare pot fi “salvate” de la alterare (...)
Pentru o carne de vita mai frageda trebuie marinata 30 de minute în maioneza inainte de preparare (...)
Fugu este reteta traditionala japoneza aflata la mare cautare în tara Soalei Rasare acolo unde o singura portie poate costa peste 20.000 de yeni, echivalentul a 200 de dolari americani (...)
Pelteaua fiarta la foc mic are culoarea rosie, cea fiarta la foc tare este deschisa la culoare (...)
Fructele curatate de coaja și taiate bucati isi schimba foarte repede culoarea, puneti-le într-un vas cu apa cu 2-3 linguri de suc de lamaie, asa vor ramane proaspete la culoare, pana ce la veti pune în salate, compoturi sau prajituri (...)
Carnea devine mai moale, mai gustoasa daca în apa în care fierbe se adauga putin otet (...)