Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-24780


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


color

Carnea de pe piciorul de vita (rasolul) este buna la supe, ciorbe, nu pentru friptura

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • japanese cherry trees

    Bucătărie-25385

    Locuitorii Damascului au voie sa manance carne de caine, pisica și magar pentru a nu muri de foame, intrucat nu-si mai pot procura alimente din cauza razboiului civil (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Câini, Pisici
  • ufo

    Bucătărie-17332

    Mazarea, fasolea verde, alte legume proaspete, se pastreaza în frigider 4-7 zile (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • owl

    Bucătărie-23648

    Albusul de ou se intareste mai repede daca adaugam în el un praf de sare sau de zahar, sau cateva picaturi de lamaie sau de apa rece (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • pair

    Bucătărie-31624

    Mentinerea legumelor în stare proaspata o vreme indelungata se face daca inainte de a fi introduse la frigider sunt asazate pe rafturile frigiderului cateva prosoape de hartie pentru ca acestea sa absoarba umiditatea (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Natură
  • butterfly

    Bucătărie-22531

    Ouale se pot pastra timp indelungat în bune conditii daca li se unge coaja cu albus de ou (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • photo

    Bucătărie-17954

    Dolcelatte este un tip de branza, al carei nume se traduce prin “lapte dulce” și vine din Lombardia (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi