Pentru ca ouale fierte sa se decojeasca usor, se trec prin apa rece, sau li se crapa coaja, apoi se pun în apa rece
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Apă, Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pentru ca ouale fierte sa se decojeasca usor, se trec prin apa rece, sau li se crapa coaja, apoi se pun în apa rece
Cel mai rece loc permanent locuit este localitatea Oimeacov (Rusia), pe valea fluviului Indighirka, unde s-a inregistrat, în februarie 1964, temperatura minima absoluta de -71.10 (...)
Perla Imperiala Hong Kong (Miracle of the Sea) este una dintre cele mari și mai valoroase perle naturale de apa sarata, fiind formata în Pinctada Maxima din Marile Sudului cu o culoare alb-argintie, cu forma baroc de para neregulata și masurand 26 x 39 mm și o greutate uluitoare pentru o perla naturala de 127,5 […] (...)
Pomul calatorului din Madagascar (Ravenala madagascarensis) isi datoreaza numele frunzelor sale cu tecile goale din care, se spune, calatorii puteau obtine apa potabila (...)
Australia a fost descoperita în 1606 si, multa vreme, a fost considerata ca fiind o parte a Asiei (...)
Sucul gastric contine 99% apa, iar cand apa este mai putina, apare hiperaciditatea (...)
Vinetele nu vor avea un gust amarui daca inainte de preparare le vei taia în bucati mici și le vei sara (...)