Pentru a prepara o budinca mai cremoasa sau pentru a transforma o budinca obisnuita în terci, trebuie inlocuit laptele cu frisca
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pentru a prepara o budinca mai cremoasa sau pentru a transforma o budinca obisnuita în terci, trebuie inlocuit laptele cu frisca
Cartofii curatati, pentru salate, se fierb în apa cu sare (...)
Atunci cand sunt gatite, legumele inghetate în congelator trebuie puse direct în apa clocotita pentru a-si pastra valorile nutritive, nu le dezghetati, deci, inainte de a le prepara (...)
Prajirea sau introducerea în grasime incinsa este total contraindicata atat la omul bolnav, cat și la cel sanatos, deoarece favorizeaza aparitia unor compusi toxici și degradeaza vitaminele (...)
Aluaturile de orice fel vor fi mai pufoase daca vor fi lasate la rece timp de o ora (...)
Taieteii, macaroanele, pastele fainoase nu se mai prind de vasul în care fierb daca se adauga 2 linguri de ulei la fiet (...)
Larvele sunt prajite pana devin crocante și se pot gasi în mai multe arome: barbecue, branza și specialitate Mexicana (...)