Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-24411

man

Rosu de cosenila sau carminul cum mai este cunoscut, nu este altceva decat o mixtura obtinuta prin zdrobirea unei insecte originara din Mexic – cosenila (coccus cacti)

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • season

    Bucătărie-21187

    Trufa are un gust dulceag și rafinat, fiind bogata în proteine și saruri minerale, azot, acizi organici, grasimi, hidrati de carbon și celuloza (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Natură
  • soul

    Bucătărie-15767

    Galbenusurile pentru dres se freaca mai intii cu sare și apa (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • checkmate

    Bucătărie-30966

    Porumbul fiert este mai gustos daca în apa în care fierbe se adauga putin lapte (100 ml.) și o lingura de zahar (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • lobster nebula

    Bucătărie-20621

    Branza a aparut initial dîntr-o greseala (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • horse shoe

    Bucătărie-18215

    Daca va place aroma de usturoi, dar nu puteti sa-l mancati din cauza ca aveti arsuri la stomac, procedati în felul urmator: ungeti cu usturoi vasul în care urmeaza sa puneti salata, apoi puneti în el legumele respective, vor avea aroma fara sa va doara stomacul (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • ancient

    Bucătărie-14989

    Cercetatorii au demonstat ca inghetata ne face mai fericiti (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi