Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-24343


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


background

Taieteii, macaroanele, pastele fainoase nu se mai prind de vasul în care fierb daca se adauga 2 linguri de ulei la fiet

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • death

    Bucătărie-20254

    Pentru a obtine o maioneza mai alba, se adauga un strop de zeama de lamaie (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • ruin

    Bucătărie-20663

    Prajiturile cu foietaj ies mult mai bine numai daca intre cele trei framantari succesive lasi aluatul sa se odihneasca 20-30 de minute (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • owl

    Bucătărie-15963

    Oaie în gelatina se prepara prin jupuirea capului unei oi și se fierbe pana cand carnea devine moale, dupa care se toaca, se pune din nou în zeama și se lasa la racit (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • woman

    Bucătărie-16046

    Carnea proaspata se pastreaza în frigider 2 zile, cea fiarta sau fripta, 3-4 zile, carnea macinata, carnatii proaspeti și pestele proaspat se pastreaza în frigider timp de 24 de ore iar sunca și salamul taiat, 5-6 zile (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • typewriter

    Bucătărie-19555

    In sosurile pe baza de faina, folositi în locul apei, laptele, le da un gust de o mie de ori mai bun (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Natură
  • chinese

    Bucătărie-25419

    Scortisoara vine mai ales din Sri Lanka , se foloseste la sosuri și prajituri, batoanele de scortisoara sunt mult mai aromate decat praful (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi