Lalelele sunt comestibile: în functie de soi, gustul petalelor variaza de la un gust asemanator gustului de fasole, la gustul salatei
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie, Natură Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Lalelele sunt comestibile: în functie de soi, gustul petalelor variaza de la un gust asemanator gustului de fasole, la gustul salatei
Usturoiul negru fermentat, invelit în ciocolata amaruie, creste energia și are grija de metabolism (...)
Scortisoara vine mai ales din Sri Lanka , se foloseste la sosuri și prajituri, batoanele de scortisoara sunt mult mai aromate decat praful (...)
Daca vreti sa folositi moioneza ramasa la frigider, inainte de a o pune în salate, adaugati în ea o lingura de apa fierbinte, va fi ca proaspata (...)
Pentru un cozonac bine copt cuptorul nu trebuie sa fie prea incins la inceput, deoarece caldura mare produce imediat o crusta la suprafata aluatului (...)
Bicarbonatul de sodiu reduce aciditatea din preparatele culinare cu rosii (...)
Rosiile se curata de coaja mai usor daca le punem la fiert în apa clocotita cateva minute, apoi le trecem pe sub un jet de apa rece (...)