Untul care se foloseste pentru ornarea unui preparat trebuie topit numai pe baia de aburi
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Untul care se foloseste pentru ornarea unui preparat trebuie topit numai pe baia de aburi
Pestele facut la gratar, se trece intai prin uleiul cald, apoi se aseaza pe gratarul fierbinte, pentru a nu se prinde și a se rumeni frumos (...)
Sangele și fierea de sarpe sunt considerate o delicatesa în Jakarta centrala, unde acestea se prepara în scopuri medicinale (...)
Creveti imbatati este un fel de mancare ce consta în consumarea crevetilor cat sunt inca vii dupa ce sunt ametiti într-un recipient plin cu alcool tare (...)
Daca inveliti o jumatate de lamaie într-un tifon, veti stoarce sucul acesteia fara samburi (...)
Pireul de cartofi se bate cu laptele caldut, cel rece il inegreste (...)
Pasta Vegemite este o specialitate australiana constand într-o pasta neagra, sarata și produsa din extract de drojdie de bere, mirodenii și legume pisate (...)