Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-24122


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


photoshop

Untul care se foloseste pentru ornarea unui preparat trebuie topit numai pe baia de aburi

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • fantasy

    Bucătărie-21519

    Pestele facut la gratar, se trece intai prin uleiul cald, apoi se aseaza pe gratarul fierbinte, pentru a nu se prinde și a se rumeni frumos (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • still life

    Bucătărie-31299

    Sangele și fierea de sarpe sunt considerate o delicatesa în Jakarta centrala, unde acestea se prepara în scopuri medicinale (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Sănătate, Șerpi
  • bed

    Bucătărie-17694

    Creveti imbatati este un fel de mancare ce consta în consumarea crevetilor cat sunt inca vii dupa ce sunt ametiti într-un recipient plin cu alcool tare (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • wormhole

    Bucătărie-16135

    Daca inveliti o jumatate de lamaie într-un tifon, veti stoarce sucul acesteia fara samburi (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • fractal

    Bucătărie-29570

    Pireul de cartofi se bate cu laptele caldut, cel rece il inegreste (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • japanese cherry trees

    Bucătărie-27125

    Pasta Vegemite este o specialitate australiana constand într-o pasta neagra, sarata și produsa din extract de drojdie de bere, mirodenii și legume pisate (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi