Popularitatea bomboanelor de ciocolata a explodat pur și simplu dupa Primul Razboi Mondial, cand ciocolata a fost inclusa drept ratie fiecarui soldat inrolat
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Popularitatea bomboanelor de ciocolata a explodat pur și simplu dupa Primul Razboi Mondial, cand ciocolata a fost inclusa drept ratie fiecarui soldat inrolat
Capsunile folosite pentru decor trebuie stropite cu alcool sau coniac, ca sa-si mentina savoarea și culoarea (...)
Cascavalul Halloumi din Cipru este recunoscut datorita calitatii deosebite și prin faptul ca nu se topeste la temperaturi foarte inalte (...)
Friptura din carne tocata se prepara doar în cuptor, la foc potrivit și în tavi de chec sau vase de Jena unse (...)
Multe carti de bucate contin expresia “unt clarificat”, el se foloseste atat la mancaruri, cat și la prajituri și este untul topit pe foc mic, apoi strecurat, este cea mai rafinata și gustoasa garsime de menaj (...)
Spanacul, salata, prazul, loboda, stevia se pun la fiert în apa putina în care s-a adaugato jumatate de lingurita de sare, sarea le conserva culoarea (...)
Piersicile, prunele și nectarinele se taie în jumatate sau în sferturi și li se scoate samburele cu cutitul (...)