Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-23782


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


air bubbles

Vreti sa va reuseasca intodeauna maioneza procedati în felul urmator: un galbenus foarte proaspatsi bine despartit de albus se pune într-o farfurie adanca, acoperindu-l cu putina sare și cateva picaturi de otet, se lasa astfel cateva minute, otetul incheaga usor galbenusul pe care il desfaceti cu lingura de lemn, amestecati un minut, pana vedeti ca galbenusul prinde a se intari, atunci adaugati treptat ulei, frecand în aceasi directie cu o lingura de lemn, în cateva minute, maioneza se ingroasa, acum puteti turna ulei fara teama ca maioneza se taie

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • candle flame

    Bucătărie-17008

    Vinetele se coc la foc mare pentru a fi mai albe (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • checkmate

    Bucătărie-19221

    Orezul isi va pastra culoarea alba și boabele nu se vor lipi intre ele daca în apa de fiert se pune o lingura de suc de lamaie (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • lights

    Bucătărie-20727

    Atunci cand bateti albusul de ou, puneti în el o lingura de apa rece, din aceeasi cantitate de oua, va iesi o masa mai mare de albus (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • people

    Bucătărie-28090

    Daca din greseala s-a facut mancarea prea sarata, se poate “repara” daca se adauga putin otet de mere, zahar, sau se fierb 1-2 cartofi în mancare (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • book

    Bucătărie-28243

    La garnisirea preparatelor puteti folosi coaja de lamaie insiropata (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • locomotive

    Bucătărie-18485

    Exista zone unde cuiburile de pasare sunt utilizate în prepararea supei sau a unui desert (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Chimie, Păsări

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi