Prin pregatire culinara, alimentele nu trebuie sa devina iritante sau nocive
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Prin pregatire culinara, alimentele nu trebuie sa devina iritante sau nocive
Ouale ar trebui sa fie consumate moi, deoarece galbenusul contine nutrienti care sunt neutralizati prin prajire excesiva (...)
Este bine sa adaugati la prepararea sarmalelor de post 200-300 de grame de nuci pisate (...)
Denumirea stiintifica a cartofului albastru sau violet este Solanum andigenum (...)
Cozonacii care s-au intarit devin iarasi proaspeti daca se invelesc într-o folie de aluminiu și se baga 20 de minute la cuptor (...)
Incalzirea repetata a mancarii duce la pierderea vitaminelor (...)
Sortimentul de cascaval Gruyere din Elvetia dateaza din secolul al XII-lea și se produce prin spalarea branzei în saramura și fermentarea controlata astfel, incat bacteriile sa elimine dioxid de carbon, care formeaza bule gazoase în interior (...)