Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-23399


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


ancient

Aluatul cu drojdie devine deosebit de moale și afanat daca în loc sa preparati drojdia cu lapte, puneti zer

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • ngc 2818

    Bucătărie-23524

    Ciorba va avea un gust mai consistent și va fi mai bogata în vitamine daca inainte de a lua ciorba de pe foc se adauga în ea putin suc de morcov, varza sau rosii (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • still life

    Bucătărie-20133

    Pastele fainoase primesc un gust foarte bun, daca prajiti în tigaie bucatele mici de paine, pe care apoi le amestecati cu macaroanele sau taieteii bine scursi de apa, dar cat sunt inca fierbinti (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • wormhole

    Bucătărie-27193

    Este bine sa cumparati morcovii fara frunzele verzi, ele absorb umezeala din radacina carotelor, iar acestia devin seci (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • butterfly

    Bucătărie-26011

    Italienii au fost primii din Europa care au folosit furculita (venetienii) și primii care iau în considerare ordinea mancarurilor și relatia dintre felurile de mancare servite (florentinii) (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • painting

    Bucătărie-20583

    Pastele fainoase nu se pun în supe de la inceput, lasate în ele o vreme indelungata, le schimba gustul, se umfla prea tare și devin neplacute la gust, pastele se fierb separat, în apa sarata, se strecoara, se limpezesc cu apa rece, apoi se adauga la supa și se lasa sa mai dea într-un clocot (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • abstract

    Bucătărie-20735

    Mancarea de varza acra este mai buna daca se adauga un cartof ras (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi