Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-23379


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: , Clasificare: Tematică:


ngc 2818

Legumele congelate trebuie lasate sa se decongeleze la temperatura camerei și abia apoi se intoduc la fiert într-un vas cu putina apa clocotita și putina margarina sau unt,iar vasul se acopera cu un capac astfel fierberea este mai rapida și aroma legumelor nu se pierde

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Apă

  • fractal

    Bucătărie-27102

    Dulceata se pastreaza mai bine și nu se zahariseste daca în timpul prepararii ei marginea vasului se va sterge cu o carpa curata, inmuiata în apa rece (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • spring

    Știință-20611

    Oamenii au gasit solutii sa-si raceasca locuintele din cele mai vechi timpuri (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Construcții, Știință
  • lumber

    Geografie-28721

    Mai mult de 80% din pescuitul oceanic se extrage din Atlanticul de Nord (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Geografie, Oceane
  • spiral

    Geografie-15699

    Majoritatea lacurilor se afla la o altitudine scazuta (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Geografie, Natură
  • fantasy

    Geografie-24714

    Cea mai lunga fosa oceanica o are Oceanul Pacific (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Geografie, Oceane
  • spiral

    Bucătărie-28894

    Pentru borsuri, zarzavatul se fierbe mai intai în apa cat cuprinde zarzavatul, iar borsul se adauga numai dupa ce a fiert bine zarzavatul (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi