Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-23229


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: , Clasificare: Tematică:


galaxy

Tinute în apa mai mult de o ora, mai ales daca au fost tocate, legumele pierd pana la 80% din sarurile minerale

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Apă

  • bread

    Celebrități-21936

    Unii compozitori aveau obiceiuri stranii (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Celebrități
  • write

    Bucătărie-20861

    Pentru indepartarea mirosului de peste de pe maini și vase, acestea se clatesc mai intai cu apa rece, iar mai apoi se spala cu apa calda și detergenti sau cu apa calda la care se adauga o lingura de otet (sare de lamaie) (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • still life

    Animale-26948

    Cercetarile stiintifice au aratat ca delfinii și balenele au caracteristici care definesc, în general, o “persoana” si, nu numai ca pot face diverse lucruri, cu un grad mare de complexitate, dar pot reactiona și creativ (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Animale, Apă, Chimie, Oceane
  • background

    Turism și Economie-26393

    Aproximativ 1,5 trilioane de litri de apa se folosesc zilnic în lume (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Turism și Economie
  • old man

    Bucătărie-28657

    Cartofii raman albi daca se adauga în apa în care fierb 1-2 lingurite de otet (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • ship

    Geografie-19794

    Fluviul cu care strabate cele mai multe tari este Dunarea (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Geografie, Râuri, Țări

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi