Tinute în apa mai mult de o ora, mai ales daca au fost tocate, legumele pierd pana la 80% din sarurile minerale
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Apă, Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Tinute în apa mai mult de o ora, mai ales daca au fost tocate, legumele pierd pana la 80% din sarurile minerale
Unii compozitori aveau obiceiuri stranii (...)
Pentru indepartarea mirosului de peste de pe maini și vase, acestea se clatesc mai intai cu apa rece, iar mai apoi se spala cu apa calda și detergenti sau cu apa calda la care se adauga o lingura de otet (sare de lamaie) (...)
Cercetarile stiintifice au aratat ca delfinii și balenele au caracteristici care definesc, în general, o “persoana” si, nu numai ca pot face diverse lucruri, cu un grad mare de complexitate, dar pot reactiona și creativ (...)
Aproximativ 1,5 trilioane de litri de apa se folosesc zilnic în lume (...)
Cartofii raman albi daca se adauga în apa în care fierb 1-2 lingurite de otet (...)
Fluviul cu care strabate cele mai multe tari este Dunarea (...)