Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-23228


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


galaxy

Din carnea tocata (macinata) se fac parjoale, chiftele, sarmale, umplutura pentru: ardei, dovleacei, rosii, ceapa, vinete, clatite, merdenele s.a

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • air bubbles

    Bucătărie-23782

    Vreti sa va reuseasca intodeauna maioneza procedati în felul urmator: un galbenus foarte proaspatsi bine despartit de albus se pune într-o farfurie adanca, acoperindu-l cu putina sare și cateva picaturi de otet, se lasa astfel cateva minute, otetul incheaga usor galbenusul pe care il desfaceti cu lingura de lemn, amestecati un minut, pana vedeti ca […] (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • solar system

    Bucătărie-21497

    Bulzul sau botul de mamaliga este o mancare specifica romaneasca, pretuita de pastori, preparata din mamaliga bine fiarta și branza grasa de oaie (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • old man

    Bucătărie-28657

    Cartofii raman albi daca se adauga în apa în care fierb 1-2 lingurite de otet (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • fantasy

    Bucătărie-15180

    Cel mai mare preparat pe care il poti gasi vreodata într-un meniu este… camila la rotisor (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • wormhole

    Bucătărie-17333

    Parmigiano-reggiano este considerata a fi una dintre cele mai bune branzeturi din lume, fiind totodata și una cu cele mai variate intrebuintari (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • milky way

    Bucătărie-19607

    In SUA sunt produse în fiecare an circa 75 de miliarde de oua, aproximativ 10% din totalul de oua produse la nivel mondial (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi