Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-23161


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


smoke

Glazura de ciocolata de pe torturi sau prajituri nu se mai sfarama daca atunci cand o topim amestecam în ea și putin iaurt simplu

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • ufo

    Bucătărie-30817

    Clatitele nu se mai lipesc de tigaie daca, peste uleiul incins, se presara putin zahar tos (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • snowflake

    Bucătărie-25685

    Pentru o carne de vita mai frageda trebuie marinata 30 de minute în maioneza inainte de preparare (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • hands

    Bucătărie-29668

    Pentru ca mainile sa redevina din nou albe dupa muncile gospodaresti acestea se maseaza cu o pasta preparata dîntr-un cartof fiert amestecat cu o lingurita de glicerina și cu zeama de la o jumatate de lamaie (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • colorful abstract background

    Bucătărie-21591

    La fripturi se foloseste vin alb demisec la carnea alba și vin rosu sec la carnea rosie (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • woman

    Bucătărie-30257

    Nu trebuie sa prajiti sau sa caliti niciodata conopida în ulei incins, ea se intareste (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • spring

    Bucătărie-20176

    Alimentele nu se mai lipesc de peretii congelatorului, daca puneti sub ele un covaras pe masura, dîntr-o folie de plastic atunci cand aluatul cu drojdie a crescut prea mult și nu-l bagam imediat la cuptor, deasupra lui se aseaza o hartie alba, umezita cu apa (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi