Glazura de ciocolata de pe torturi sau prajituri nu se mai sfarama daca atunci cand o topim amestecam în ea și putin iaurt simplu
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Glazura de ciocolata de pe torturi sau prajituri nu se mai sfarama daca atunci cand o topim amestecam în ea și putin iaurt simplu
Clatitele nu se mai lipesc de tigaie daca, peste uleiul incins, se presara putin zahar tos (...)
Pentru o carne de vita mai frageda trebuie marinata 30 de minute în maioneza inainte de preparare (...)
Pentru ca mainile sa redevina din nou albe dupa muncile gospodaresti acestea se maseaza cu o pasta preparata dîntr-un cartof fiert amestecat cu o lingurita de glicerina și cu zeama de la o jumatate de lamaie (...)
La fripturi se foloseste vin alb demisec la carnea alba și vin rosu sec la carnea rosie (...)
Nu trebuie sa prajiti sau sa caliti niciodata conopida în ulei incins, ea se intareste (...)
Alimentele nu se mai lipesc de peretii congelatorului, daca puneti sub ele un covaras pe masura, dîntr-o folie de plastic atunci cand aluatul cu drojdie a crescut prea mult și nu-l bagam imediat la cuptor, deasupra lui se aseaza o hartie alba, umezita cu apa (...)