Multe carti de bucate contin expresia “unt clarificat”, el se foloseste atat la mancaruri, cat și la prajituri și este untul topit pe foc mic, apoi strecurat, este cea mai rafinata și gustoasa garsime de menaj
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Multe carti de bucate contin expresia “unt clarificat”, el se foloseste atat la mancaruri, cat și la prajituri și este untul topit pe foc mic, apoi strecurat, este cea mai rafinata și gustoasa garsime de menaj
Pancetta este kaiserul italian, insa cu o aroma ce nu poate fi egalata de kaiserul obisnuit (...)
Inainte de a fi batuta, frisca se tine doua ore la gheata (...)
Pentru a servi o salata de legume proaspata sau conservata cu gust mai bun, se adauga putina maioneza (...)
Pentru a nu se intari, ficatul nu trebuie sarat inainte de a fi prajit (...)
Pecorino este o denumire generica data branzeturilor preparate exclusiv din lapte de oaie (...)
Carnatii afumati sunt mai deliciosi daca sunt afumati cu fum rece (...)