Citate si Maxime - Citate-Si-Maxime-2302

abstract

Sentimentele sunt asemenea unor valuri: nu le putem împiedica să vină, dar le putem alege pe cele în care vrem să ne aruncăm.

In aceasi categorie: Citate si Maxime - Sentimente

  • desert

    Citate-Si-Maxime-2471

    Cea mai mare parte a suferinţei oamenilor este inutilă. Este creată chiar de dumneavoastră, atât timp cât viaţa vă este condusă de mintea care nu este supusă observării. Durerea pe care o creaţi acum este întotdeauna o formă de neacceptare, o formă de rezistenţă inconştientă faţă de ceea ce este. (...)


    Citate si Maxime: Sentimente, Viață
  • chain

    Citate-Si-Maxime-2545

    A fi perfect nu înseamnă a fi câștigător. A fi perfect este despre relația ta cu tine însuti, cu familia și prietenii tai. Înseamnă să fii în stare să iți privești prietenii în ochi și să știi că nu i-ai dezamăgiți și nu le-ai ascuns nicio clipă adevărul. Iar adevărul este că ai făcut tot […] (...)


    Citate si Maxime: Adevar, Conştiinţă, Dragoste, Filme, Moarte, Om, Prietenie, Sentimente, Succes, Suflet, Viață
  • background

    Citate-Si-Maxime-2468

    A-ți fi frică de dragoste înseamnă a-ți fi frică de viață, iar când îți este frică de viață ești pe trei sferturi mort. (...)


    Citate si Maxime: Sentimente, Viață
  • season

    Citate-Si-Maxime-2482

    Fericirea cuprinde cinci părţi. O parte este a lua hotărâri bune; a doua este a avea simţuri bune şi sănătate trupească; a treia este reuşita în ceea ce întreprinzi; a patra este reputaţia printre oameni şi a cincea, abundenţa de bani şi a bunurilor folositoare pentru viaţă. (...)


    Citate si Maxime: Sentimente, Viață
  • japanese cherry trees

    Citate-Si-Maxime-2475

    Viața nu este altceva decât recunoștință și iubire. (...)


    Citate si Maxime: Sentimente, Viață
  • clock

    Citate-Si-Maxime-2547

    Dragostea este întotdeauna răbdătoare și generoasă. Nu este niciodată obraznică sau egoistă. Este întotdeauna pregătită să își ceară scuze, să aibă încredere, să spere și să îndure orice va veni. (...)


    Citate si Maxime: Dragoste, Filme, Încredere, Prostie, Sentimente

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi