Friptura nu se sareaza inainte de a fi pusa pe gratar, pentru ca substantele nutritive din ea, sub influenta sarii se elimina
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie, Chimie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Friptura nu se sareaza inainte de a fi pusa pe gratar, pentru ca substantele nutritive din ea, sub influenta sarii se elimina
Multe creme de prajituri cuprind în compozitia lor și faina, la preparare, chiar daca faina e turnata în ploaie, tot se formeaza coclosi, pentru a evita formarea lor, inversam operatia, se pune putin lichid peste faina și se amesteca, apoi alte linguri, pana ce faina curge și poate fi turnata în vasul cu lichid, astfel […] (...)
Ricotta este un termen care tradus inseamna “re-fiert” și se refera la procesul prin care este preparata branza din lapte de vaca (...)
Pentru a absorbi grasimea în exces din supa, pune în timp ce fierbe supa deasupra o foaie de salata verde ce se scoate dupa ce s-a inmuiat (...)
Daca vreti ca gaina pe care o puneti în supa sa fiarba mai repede, frecati-o bine pe piele cu zahar, se inmoaie imediat (...)
Furnicile gigant pot fi un desert delicios (...)