Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-22559


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


elephant leg

Daca ciorba este prea sarata trebuie pus în ciorba un cubulet de zahar pana cand incepe sa se topeasca,cand trebuie scos, procedura se repeta de cateva ori, inlocuind cubuletul de zahar pana scade salinitatea ciorbei

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • walkers

    Bucătărie-17218

    Anasonul vine din Egipt, Mexic sau Spania și este extras din fructele de anason stelat, anasonul da un gust mai fin mancarurilor pe baza de ciperci și peste (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • season

    Bucătărie-25537

    Denumirea stiintifica a cartofului albastru sau violet este Solanum andigenum (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Natură, Sănătate
  • ufo

    Bucătărie-21537

    In cazul castravetiilor acrii, acestia vor avea un gust mai picant daca în borcan se presara printre ei cateva cuisoare (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • woman

    Bucătărie-23296

    Menta este folosita printre altele și la parfumarea branzeturilor (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • write

    Bucătărie-24921

    Patrunjelul este otravitor pentru pasarile de casa (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie, Chimie, Păsări
  • color

    Bucătărie-24780

    Carnea de pe piciorul de vita (rasolul) este buna la supe, ciorbe, nu pentru friptura (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi