Daca ciorba este prea sarata trebuie pus în ciorba un cubulet de zahar pana cand incepe sa se topeasca,cand trebuie scos, procedura se repeta de cateva ori, inlocuind cubuletul de zahar pana scade salinitatea ciorbei
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Daca ciorba este prea sarata trebuie pus în ciorba un cubulet de zahar pana cand incepe sa se topeasca,cand trebuie scos, procedura se repeta de cateva ori, inlocuind cubuletul de zahar pana scade salinitatea ciorbei
Anasonul vine din Egipt, Mexic sau Spania și este extras din fructele de anason stelat, anasonul da un gust mai fin mancarurilor pe baza de ciperci și peste (...)
Denumirea stiintifica a cartofului albastru sau violet este Solanum andigenum (...)
In cazul castravetiilor acrii, acestia vor avea un gust mai picant daca în borcan se presara printre ei cateva cuisoare (...)
Menta este folosita printre altele și la parfumarea branzeturilor (...)
Patrunjelul este otravitor pentru pasarile de casa (...)
Carnea de pe piciorul de vita (rasolul) este buna la supe, ciorbe, nu pentru friptura (...)