Ouale se pot pastra timp indelungat în bune conditii daca li se unge coaja cu albus de ou
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Ouale se pot pastra timp indelungat în bune conditii daca li se unge coaja cu albus de ou
Sarmalele ies mai pufoase daca în apa adaugata la fiert se pun doua linguri de smantana (...)
Exista 20 000 specii de peste, dintre care 200 se pescuiesc (...)
Ouale de bibilica sunt mai hranitoare decat cele de gaina, iar din cauza cojii lor deosebit de tari ele se pot pastra bune de mancat aproape 1 an de zile (...)
Salami este denumirea data unui carnat preparat în general dîntr-un amestec de carne de porc și de vita, puternic condimentat (...)
Se recomanda reducerea la minimum a indepartarii partilor externe ale legumelor și fructelor (...)
Pentru ca orezul sa ramana complet alb, trebuie adaugate cateva picaturi de lamaie în apa atunci cand se prepara (...)