Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-22505


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: , Clasificare: Tematică:


helix nebula

Porumbul proaspat pentru a-si pastra culoarea și a nu se intarii trebuie fiert în apa cu putin zahar și unt iar la finalul fierberii se adauga o lingurita de zeama de lamaie

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Apă

  • foggy

    Bucătărie-23301

    Pentru a pastra galbenusul pentru mai mult timp, trebuie pus într-un recipient, acoperit cu apa și pastrat la frigider (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • bread

    Știință-14831

    IRobot este un robot mic, foarte usor, care ajuta soldatii sa aiba o viziune de ansamblu în cadrul unei misiuni fara a fi descoperiti (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Știință
  • fantasy

    Geografie-25002

    Canalul Manecii ar putea sa-si datoreze denumirea actuala în limba engleza (utilizata de la inceputul sec. XVIII) de la indicatia “canal” din atlasele maritime olandeze de la sfarsitul sec. XVI (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Construcții, Geografie, Oceane
  • barbed wire

    Geografie-24149

    Fluviul Orinoco este al treilea cel mai lung din America de Sud, cu 2.140 de kilometri lungime (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Geografie, Râuri
  • color

    Geografie-17820

    Din padurile care acopereau pamantul au ramas doar22%. Europa de Vest a pierdut 98% din paduri, Asia 94%, Africa 92%, Oceania 78%, America de Nord 66% și America de Sud 54% (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Geografie, Oceane
  • system

    Copaci și Plante-15367

    Hippomane mancinella mai poarta numele de micul mar al mortii sau merisoare verzi (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Copaci și Plante

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi