Un albus de ou este mai usor de batut la temperatura camerei
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Un albus de ou este mai usor de batut la temperatura camerei
Fructele exotice atat de bogate în vitamine se inmoaie în cateva zile, pentru a evita acest lucru e bine sa le puneti într-un cos cu mere (...)
Berea inceputa isi pastreaza spuma, daca e bine astupata și tinuta în frigider cu gura în jos (...)
Nucile pentru umplutura prajiturilor se amesteca cu albus și zahar (...)
Daca puneti dulceata în borcane cu capacfiletat, asezati-le pe rafturile camarii cu gura în jos, veti preveni astfel formarea “florii” de mucegai (...)
Mancarea afumata se goleste repede continutul într-un vas curat fara sa folosesti ustensile (...)
Spre deosebire de fasole, lintea nu trebuie neaparat inmuiata (...)