Exista numeroase feluri de prosciutto, insa cele mai bune sunt prosciutto di San Daniele si, desigur, prosciutto di Parma
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Exista numeroase feluri de prosciutto, insa cele mai bune sunt prosciutto di San Daniele si, desigur, prosciutto di Parma
Salamul se pastreaza proaspat daca se unge cu unt pe partea taiata (...)
Orezul nu mai este atacat d gargarite, daca în cutia în care este tinut se pun cativa catei de usturoi necuratati (...)
Alimentele nu se mai lipesc de peretii congelatorului, daca puneti sub ele un covaras pe masura, dîntr-o folie de plastic atunci cand aluatul cu drojdie a crescut prea mult și nu-l bagam imediat la cuptor, deasupra lui se aseaza o hartie alba, umezita cu apa (...)
Pentru ca uleiul sa nu rancezeasca, puneti un praf de sare în sticla inceputa (...)
Pentru a fi mai apetisante, sanvisurile se garnisesc cu felii de salata verde, sfecla rosie fiarta, coapta, sau murata, frunze de patrunjel verde, castravete proaspat sau murat (...)