Sticlele și borcanele nu se vor crapa atunci cand turnati în ele lichide fierbinti, daca asezati sub ele lame de cutit
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Sticlele și borcanele nu se vor crapa atunci cand turnati în ele lichide fierbinti, daca asezati sub ele lame de cutit
Ceapa se fragezeste daca se caleste în ulei cu sare (...)
Mascarpone nu este o branza, ci un produs secundar obtinut la prepararea parmezanului (...)
Glucidele trebuie sa acopere 50-55% din ratia calorica, lipidele 20-30% și proteinele 10-15% (...)
Gulia, rasa marunt, se amesteca cu sare, ulei, ceapa sau praz crud, se garniseste cu masline, cu ceapa prajita sau felii de ou rascopt (fiert tare) (...)
Cascavalul se pastreaza în frigider pana la 10 zile (...)
Conopida isi va pastra culoarea alba daca în apa care fierbe se pune o lingurita de sare (...)