Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-22342


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


myanmar

Pentru a fi numita slaba, carnea de vita trebuie sa contina 5% grasimi, carnea de miel 9-10% , de iepure 5-6% , vitel 3%

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • sunset

    Bucătărie-24453

    Pentru a prepara o budinca mai cremoasa sau pentru a transforma o budinca obisnuita în terci, trebuie inlocuit laptele cu frisca (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • wormhole

    Bucătărie-17333

    Parmigiano-reggiano este considerata a fi una dintre cele mai bune branzeturi din lume, fiind totodata și una cu cele mai variate intrebuintari (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • double rainbow

    Bucătărie-31511

    Prazul se conserva în nisip, ingropat pe jumatate, cu frunzele în sus, în lungul peretelui (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • photo

    Bucătărie-17229

    Daca o supa sau o friptura este prea sarata se adauga cartofi cruzi taiati (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • art

    Bucătărie-23166

    Conopida trebuie fiarta putin în apa și abia apoi tavalita în ulei sau unt incins (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • milky way

    Bucătărie-20332

    Daca vreti sa va delectati papilele gustative cu sashimi din broasca bucatarul va taia o broasca în fata dumneavoastra și va va servi inima care inca pulseaza (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Broaște, Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi