Pentru a fi numita slaba, carnea de vita trebuie sa contina 5% grasimi, carnea de miel 9-10% , de iepure 5-6% , vitel 3%
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pentru a fi numita slaba, carnea de vita trebuie sa contina 5% grasimi, carnea de miel 9-10% , de iepure 5-6% , vitel 3%
Pentru a prepara o budinca mai cremoasa sau pentru a transforma o budinca obisnuita în terci, trebuie inlocuit laptele cu frisca (...)
Parmigiano-reggiano este considerata a fi una dintre cele mai bune branzeturi din lume, fiind totodata și una cu cele mai variate intrebuintari (...)
Prazul se conserva în nisip, ingropat pe jumatate, cu frunzele în sus, în lungul peretelui (...)
Daca o supa sau o friptura este prea sarata se adauga cartofi cruzi taiati (...)
Conopida trebuie fiarta putin în apa și abia apoi tavalita în ulei sau unt incins (...)
Daca vreti sa va delectati papilele gustative cu sashimi din broasca bucatarul va taia o broasca în fata dumneavoastra și va va servi inima care inca pulseaza (...)