Pestele se pune pe gratarul incins, dupa ce s-a trecut prin ulei cald astfel nu se va mai lipeste și se va rumeni frumos
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pestele se pune pe gratarul incins, dupa ce s-a trecut prin ulei cald astfel nu se va mai lipeste și se va rumeni frumos
Impiedicarea intaririi și faramitarii zaharului brun se poate face daca acesta este pus într-o punga cu fermoar impreuna cu o felie de paine sau de mar și este introdus la frigider (...)
Daca ciorba este prea sarata trebuie pus în ciorba un cubulet de zahar pana cand incepe sa se topeasca,cand trebuie scos, procedura se repeta de cateva ori, inlocuind cubuletul de zahar pana scade salinitatea ciorbei (...)
Pentru o frisca mai buna trebuie adaugat putin albus cand bati smantana (...)
Inainte de a utiliza într-un preparat usturoi, este bine sa-l fierbeti 3-4 minute în clocot. Va fi astfel mai bine tolerat, mai usor de digerat. (...)
Mamaliga nu mai face cocoloase daca inainte de a pune malaiul la fiert il stropiti cu apa rece (...)
Fructele coapte se pot pastra și în alcool (...)