Spaniolii au fost cei care au modificat compozitia bauturii de ciocolata, prin adaugarea de zahar și scortisoara, cu scopul de a scapa de gustul puternic amar
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie, Chimie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Spaniolii au fost cei care au modificat compozitia bauturii de ciocolata, prin adaugarea de zahar și scortisoara, cu scopul de a scapa de gustul puternic amar
Prajiturile și preparatele cu foietaj din comert ies perfect daca lasi aluatul sa se decongeleze incet (...)
Laptele se poate pastra fiert, la loc racoros, cca 50 de ore daca se adauga 1g de acid boric la litru (...)
Daca doriti ca painea de casa sa aiba coaja crocanta se unge cu apa rece ianinte de a o coace (...)
Daca friptura este usor arsa, laptele ii va lua gustul de ars imediat (...)
Gelatina este obtinuta din colagenul continut în pielea și oasele animalelor, extras în urma unui proces de fierbere (...)
Trebuie sa evitam sa mentinem alimentele mult timp în apa pentru spalare, deoarece astfel se pierd nutrienti (...)