Friptura de porc va prinde o crusta apetisanta, crocanta și aspectoasa daca o veti unge în timpul prepararii cu putina miere de albine
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie, Natură Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Friptura de porc va prinde o crusta apetisanta, crocanta și aspectoasa daca o veti unge în timpul prepararii cu putina miere de albine
Pentru a fi mai apetisante, sanvisurile se garnisesc cu felii de salata verde, sfecla rosie fiarta, coapta, sau murata, frunze de patrunjel verde, castravete proaspat sau murat (...)
Un avocado servit în coaja se mananca cu lingura, iar daca este pe o farfurie, taiat felii, se mananca cu furculita (...)
Un proverb evreiesc spune ca “necazurile sunt mai usor de suportat mancand supa”, iar un altul, spaniol de data aceasta, spune: “Dintre iubire și supa, supa este cea mai buna” (...)
Stiuletii de porumb fraged fiert pot fi utilizati în salate (...)
Legumele spalate și taiate marunt pentru salate nu se tin mult timp nefolosite, deoarece isi pierd din vitamine și prospetime (...)
Omleta va iesi mai pufoasa daca adaugi jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu la fiecare trei oua folosite (...)