Albusul de ou se desparte usor de galbenus, daca oul spart e pus deasupra unui vas, într-o palnie. Albusul curge în vas, galbenusul ramane intreg
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Albusul de ou se desparte usor de galbenus, daca oul spart e pus deasupra unui vas, într-o palnie. Albusul curge în vas, galbenusul ramane intreg
Ouale bune de consumat pot fi verificate prin scufundarea lor în apa (...)
Carnea de pasare se fragezeste cu o 1 lingura de alcool de 900, 1 lingura de condimente, 1 lingura suc de lamaie, 1 lingurita piper macinat, 1 lingurita coaja de lamaie rasa, 1 pahar de ulei (...)
Daca nucile sau stafidele pe care vreti sa le puneti în cozonac sunt varate mai intai la cuptor, ele nu se mai duc la fund în timpul coptului (...)
Vreti sa va garnisiti cozonacii cu migdale sau nuci Ca sa nu se desprinda, ungeti usor suprafata cozonacului copt cu putina apa, garnitura nu va mai aluneca (...)
Pentru a fi mai digerabile boabele de fasole trebuie puse în bicarbonat de sodiu (...)
Otetul de vin alb este unul dintre cele mai folosite tipuri de otet (...)