Fasolea verde trebuie sa fie proaspata și sa fie gatita imediat, deoarece tinuta la frigider mai mult de doua zile, ea devine toxica și provoaca indigestii carora, adesea, nu li se banuieste cauza
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Fasolea verde trebuie sa fie proaspata și sa fie gatita imediat, deoarece tinuta la frigider mai mult de doua zile, ea devine toxica și provoaca indigestii carora, adesea, nu li se banuieste cauza
Marea Britanie are unul dintre cele mai consistente meniuri pentru micul dejun (...)
Daca se fierb paste sau orez, trebuie unsa marginea vasului pe interior cu unt ca sa nu dea lichidul pe afara la fierbere (...)
Hreanul ras nu-si schimba culoarea daca se adauga putin lapte (...)
Continutul conservelor din carne, pateul, se scoate mai usor, intreg, daca se pune conserva sub un jet de apa calda, se deschide, iar continutul se taie felii cu un cutit udat cu apa calda (...)
Midiile au un continut moderat spre bogat de vitamina B12, Seleniu, Iod, proteine și Zinc și scazut în calorii și grasim (...)
In oala de fiert sub presiune nu se pregatesc compoturi de fructe, de mere în special, pentru ca spuma care se formeaza poate bloca spatiul de comunicare al vasului cu exteriorul și valva de siguranta se poate bloca (...)