Chiftelele se prajesc intodeauna în ulei bine incins, dar la foc mic
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Chiftelele se prajesc intodeauna în ulei bine incins, dar la foc mic
Pentru o carne de vita mai frageda trebuie marinata 30 de minute în maioneza inainte de preparare (...)
Carnea proaspata se pastreaza în frigider 2 zile, cea fiarta sau fripta, 3-4 zile, carnea macinata, carnatii proaspeti și pestele proaspat se pastreaza în frigider timp de 24 de ore iar sunca și salamul taiat, 5-6 zile (...)
Fructele care se pun în chec, prajituri, se dau prin faina inainte de a fi incorporate în aluat (...)
Pentru pastrare nucile se culeg cand sunt bine coapte și incep sa cada din pom (...)
Grapefruitul taiat în jumatate se mananca cu lingurita, sau cu lingura speciala, ascutita (...)