Pentru ca piureul de cartofi sa fie alb și pufos, ii adaugam la sfarsit un albus de ou batut spuma
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pentru ca piureul de cartofi sa fie alb și pufos, ii adaugam la sfarsit un albus de ou batut spuma
Carnea pregatita la cuptor cu este bine sa fie data cu putin suc de rodii sau miere diluata în coniac, vin sec sau apa pentru a forma o crusta rumena și crocanta (...)
Friptura se poate inveli în frunze oparite de varza, iar în felul acesta ea nu se va mai usca în cuptor, si, în plus, va capata gustul verzei (...)
Prin tratament termic se pot pierde factori nutritivi hidrosolubili (glucide cu molecula mica, vitamine și saruri minerale) (...)
Compotul se pastreaza în frigider timp de 3 zile (...)
Sortimentul de cascaval Gruyere din Elvetia dateaza din secolul al XII-lea și se produce prin spalarea branzei în saramura și fermentarea controlata astfel, incat bacteriile sa elimine dioxid de carbon, care formeaza bule gazoase în interior (...)
Ficatul trebuie sarat doar cand este aproape gata, altfel se intareste (...)