Ouale bune de consumat pot fi verificate prin scufundarea lor în apa
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Ouale bune de consumat pot fi verificate prin scufundarea lor în apa
Grisul se pastreaza în loc uscat, se aeriseste periodic, se cerne daca are cocoloase (...)
Cozonacul se face pufos daca forma în care e bagat la cuptor se acopera cu o hartie de pegament unsa cu grasime, scoateti-o abia în ultimile 15 minute de copt (...)
Prin tratament termic se pot pierde factori nutritivi hidrosolubili (glucide cu molecula mica, vitamine și saruri minerale) (...)
Clatitele devin mai pufoase daca în loc de apa, în aluat se pune apa minerala (...)
Inainte de a fi introdusa în cuptor, friptura nu trebuie presarata cu boia sau cu verdeturi uscate pentru ca se va arde (...)
Budinca de orez va fi mai pufoasa daca în lapte veti adauga și doua linguri de gris (...)