Bulzul sau botul de mamaliga este o mancare specifica romaneasca, pretuita de pastori, preparata din mamaliga bine fiarta și branza grasa de oaie
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Bulzul sau botul de mamaliga este o mancare specifica romaneasca, pretuita de pastori, preparata din mamaliga bine fiarta și branza grasa de oaie
Daca o supa sau o friptura este prea dulce, se adauga sare (...)
Rosiile se curata mai usor de coaja daca sunt scufundate în apa care clocoteste (...)
Mirosul de varza sau conopida nu se va mai raspindi în intreaga casa daca în vasul în care fierbe se pune o bucata de paine, într-un saculet de tifon (...)
Daca vreti sa va delectati papilele gustative cu sashimi din broasca bucatarul va taia o broasca în fata dumneavoastra și va va servi inima care inca pulseaza (...)
Se pune putina sare în tigaie inainte de a pune la fript carnea și grasimea ramane acolo, nu va mai sari pe pereti sau pe noi (...)
Serbetul este un desert compus în principal din piure de fructe inghetat, uneori și alcool, spre deosebire de inghetata, nu contine lapte (...)