Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-21458


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


triangles

La legumele uscate sarea se pune dupa ce a plesnit pojghita

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • spring

    Bucătărie-20176

    Alimentele nu se mai lipesc de peretii congelatorului, daca puneti sub ele un covaras pe masura, dîntr-o folie de plastic atunci cand aluatul cu drojdie a crescut prea mult și nu-l bagam imediat la cuptor, deasupra lui se aseaza o hartie alba, umezita cu apa (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • photo

    Bucătărie-20854

    Pentru a evita lipirea clatitelor de tigaie, se presara putin zahar tos peste uleiul incins (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • road

    Bucătărie-19301

    Coriandrul provine din India și Sri Lanka , se foloseste la fripturi și vanat (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • system

    Bucătărie-16817

    In salata de morcovi cruzi se pune o lingura de ulei de masline sau de floarea-soarelui (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Flori
  • smoke

    Bucătărie-29541

    Anghinarea foarte populara în bucataria italiana se gaseste într-o multitudine de varietati și forme: incepand cu plantele tinere, subtiri, care se gatesc și se consuma integral, și pana la anghinarea uriasa, globulara, pretuita pentru miezul sau carnos ce poate fi preparat în nenumarate feluri (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Natură
  • Image

    Bucătărie-26669

    Daca vreti sa folositi moioneza ramasa la frigider, inainte de a o pune în salate, adaugati în ea o lingura de apa fierbinte, va fi ca proaspata (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi