La legumele uscate sarea se pune dupa ce a plesnit pojghita
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
La legumele uscate sarea se pune dupa ce a plesnit pojghita
Alimentele nu se mai lipesc de peretii congelatorului, daca puneti sub ele un covaras pe masura, dîntr-o folie de plastic atunci cand aluatul cu drojdie a crescut prea mult și nu-l bagam imediat la cuptor, deasupra lui se aseaza o hartie alba, umezita cu apa (...)
Pentru a evita lipirea clatitelor de tigaie, se presara putin zahar tos peste uleiul incins (...)
Coriandrul provine din India și Sri Lanka , se foloseste la fripturi și vanat (...)
In salata de morcovi cruzi se pune o lingura de ulei de masline sau de floarea-soarelui (...)
Anghinarea foarte populara în bucataria italiana se gaseste într-o multitudine de varietati și forme: incepand cu plantele tinere, subtiri, care se gatesc și se consuma integral, și pana la anghinarea uriasa, globulara, pretuita pentru miezul sau carnos ce poate fi preparat în nenumarate feluri (...)
Daca vreti sa folositi moioneza ramasa la frigider, inainte de a o pune în salate, adaugati în ea o lingura de apa fierbinte, va fi ca proaspata (...)