Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-21239


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


human

Este bine sa evitati reincalzirile repetate ale mancarii

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • orion nebula

    Bucătărie-21060

    Fructele, rahatul și nuciile folosite la prajituri se trec prin faina, pentru a nu se lasa la baza tavii (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • fractal

    Bucătărie-19711

    Salami este denumirea data unui carnat preparat în general dîntr-un amestec de carne de porc și de vita, puternic condimentat (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • tree

    Bucătărie-18004

    Patrunjelul verde, tocat marunt, amestecat cu ulei, sare și cateva picaturi de lamaie, se pune într-un borcan mic, legat la gura pentru ca aromele sa nu se evapore, un sandvici cu unt, garnisit cu o lingurita din acest amestec, are gust placut și va asigura toate vitaminele de care aveti nevoie peste zi (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • books

    Bucătărie-15630

    Cozonacul se face pufos daca forma în care e bagat la cuptor se acopera cu o hartie de pegament unsa cu grasime, scoateti-o abia în ultimile 15 minute de copt (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • soul

    Bucătărie-30300

    Pentru fierberea în apa, se creste temperatura treptat sau se introduc alimentele în apa clocotita de la inceput (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • checkmate

    Bucătărie-31256

    Pentru a nu se lipi pestele de folia de aluminiu sau foaia pergament trebuie unsa cu ulei inainte de a impacheta pestele (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi