Ouale ar trebui sa fie consumate moi, deoarece galbenusul contine nutrienti care sunt neutralizati prin prajire excesiva
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Ouale ar trebui sa fie consumate moi, deoarece galbenusul contine nutrienti care sunt neutralizati prin prajire excesiva
Puteti lua masa în localul prezervativ aflat în Thailainda, denumit “Varza și prezervativ” (...)
Uleiul pastrat mai multa vreme nu va rancezi niciodata daca în sticla se baga o bucatica de zahar (...)
Multe creme de prajituri cuprind în compozitia lor și faina, la preparare, chiar daca faina e turnata în ploaie, tot se formeaza coclosi, pentru a evita formarea lor, inversam operatia, se pune putin lichid peste faina și se amesteca, apoi alte linguri, pana ce faina curge și poate fi turnata în vasul cu lichid, astfel […] (...)
Pentru indepartarea mirosului de peste de pe maini și vase, acestea se clatesc mai intai cu apa rece, iar mai apoi se spala cu apa calda și detergenti sau cu apa calda la care se adauga o lingura de otet (sare de lamaie) (...)
Frisca batuta isi pastreaza consistenta daca la preparare pentru fiecare jumatate kg de frisca adaugati jumatate lingurita gelatina (...)
Vanilia este un condiment extraordinar pentru salatele de legume (...)