Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-21187


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: , Clasificare: Tematică:


season

Trufa are un gust dulceag și rafinat, fiind bogata în proteine și saruri minerale, azot, acizi organici, grasimi, hidrati de carbon și celuloza

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • snowfall

    Bucătărie-29019

    Cel mai bun caviar este dat de nisetru, un peste care traieste în apele Marii Negre și Marii Caspice (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Natură
  • space

    Bucătărie-25413

    Ouale nu trebuiesc tinute în frigider în apropierea alimentelor mirositoare, deoarece preiau prin coaja lor mirosurile (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • background

    Bucătărie-26374

    Pentru un cozonac bine copt cuptorul nu trebuie sa fie prea incins la inceput, deoarece caldura mare produce imediat o crusta la suprafata aluatului (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • typewriter

    Bucătărie-24775

    Verificarea ciupercilor se poate face fie cu un obiect de argint ce se pune în apa în care fieb ciupercile și care, în cazul ciupercilor otravitoare, se inegreste, fie cu patrunjel verde, care se ingalbeneste în prezenta otravii, sau cu jumatate de ceapa care se albastreste, se invineteste sau se innegreste în caz ca ciupercile […] (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie, Chimie
  • sky

    Bucătărie-29308

    Morcovii splati bine se pot folosi în preparate fara a le mai indeparta coaja, pentru ca contine un procent mare de vitamina D (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • Image

    Bucătărie-20144

    Salata verde spalata frunza cu frunza sub jet de apa rece, pusa în punga de plastic și pastrata la rece, poate ramane proaspata 2-3 zile (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi