Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-21156


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


colorful abstract background

Pentru a inmuia carnea prea uscata, trebuie marinata cu putin otet, bere, ananas, lamaie, papaya sau suc de rosii

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • human

    Bucătărie-26749

    Cascavalul Camembert se fabrica din lapte de vaca nepasteurizat, care matureaza mai multe saptamani în forme speciale, intorcandu-se pe o parte și pe alta, pana se acopera în intregime cu o crusta alba (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • sky

    Bucătărie-21245

    Deliciosul cornet de inghetata a aparut din intamplare, în 1904, la un targ din St. Louis, SUA, cand un vanzator de inghetata a rugat un vanzator de waffe sa ii pregatesca niste cornete în care sa serveasca clientii (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • swan

    Bucătărie-25107

    Carnea mai scumpa cum ar fi ceafa, cotletul, muschiuletul, pulpa dezosata, este folosita pentru prepararea fripturilor, a gratarelor (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • soul

    Bucătărie-22180

    Cascavalul windsor din Anglia are un spect rosu marmorat ce se asigura prin introducerea în reteta a vinului rosu (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • hand

    Bucătărie-27217

    Exista mai multe feluri de ulei: ulei de floarea soarelui, ulei de porumb, ulei de soia, ulei de dovleac, ulei de canepa, ulei de masline, ulei de nuci, ulei de migdale, ulei de avogado, ulei de alune, ulei de arahide sau ulei de susan (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Flori
  • the road

    Bucătărie-24383

    Francezii consuma anual peste 500 milioane de melci (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi