Atunci cand se soteaza legume, sararea se va face la sfarsit, pentru a se evita pierderea sucului acestora, umezirea și pentru a se putea rumeni mai repede
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Atunci cand se soteaza legume, sararea se va face la sfarsit, pentru a se evita pierderea sucului acestora, umezirea și pentru a se putea rumeni mai repede
Ricotta este un termen care tradus inseamna “re-fiert” și se refera la procesul prin care este preparata branza din lapte de vaca (...)
Aluatul cu drojdie nu se mai lipeste de maini daca e framantat într-un vas mare și curat, din material plastic (...)
Sarea în salate se pune inainte de a adauga uleiul deoarece sarea nu se dizolva în ulei (...)
Pentru a fi numita slaba, carnea de vita trebuie sa contina 5% grasimi, carnea de miel 9-10% , de iepure 5-6% , vitel 3% (...)
Pentru a feri fructele de putrezire în vasul în care stau, puneti printre ele doi-trei catei de usturoi (...)
Ouale proaspete se pastreaza în frigider pana la 30 de zile, iar cele fierte maxim 10 zile (...)