Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-21138


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


book

Atunci cand se soteaza legume, sararea se va face la sfarsit, pentru a se evita pierderea sucului acestora, umezirea și pentru a se putea rumeni mai repede

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • piano

    Bucătărie-27525

    Ricotta este un termen care tradus inseamna “re-fiert” și se refera la procesul prin care este preparata branza din lapte de vaca (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • fractal

    Bucătărie-19276

    Aluatul cu drojdie nu se mai lipeste de maini daca e framantat într-un vas mare și curat, din material plastic (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • double rainbow

    Bucătărie-22086

    Sarea în salate se pune inainte de a adauga uleiul deoarece sarea nu se dizolva în ulei (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • myanmar

    Bucătărie-22342

    Pentru a fi numita slaba, carnea de vita trebuie sa contina 5% grasimi, carnea de miel 9-10% , de iepure 5-6% , vitel 3% (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • bed

    Bucătărie-19579

    Pentru a feri fructele de putrezire în vasul în care stau, puneti printre ele doi-trei catei de usturoi (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Câini
  • sunset

    Bucătărie-30398

    Ouale proaspete se pastreaza în frigider pana la 30 de zile, iar cele fierte maxim 10 zile (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi